Meet & Greet met Ferry Doedens en optreden Omri Tindal tijdens UITfestival!

Leeuwarden

Stadsschouwburg De Harmonie presenteert tijdens het UITfestival op zondag 2 september twee highlights uit de programmering: ‘Expeditie Eiland’ en ‘Michael – Man in the Mirror’.

Hoofdrolspelers uit beide voorstellingen, Omri Tindall en Ferry Doedens, zijn aanwezig in de Prinsentuin voor een optreden of meet & greet.

Kinderen kunnen zich in de stand van De Harmonie laten schminken ter ere van de gloednieuwe familiemusical ‘Kikker en de vallende ster’, naar de populaire boeken van Max Velthuijs. Exclusief op 2 september tijdens het UITfestival trakteert De Harmonie op een zomerse korting van 2+1 gratis voor ‘Expeditie Eiland’, ‘Michael – Man in the Mirror’ en ‘Kikker en de vallende ster’.

‘Michael - Man in the Mirror’
In 2019 is het tien jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Hét moment om de swingende, dynamische en gevoelige hits van The King of Pop naar het theater te brengen zoals ‘Billie Jean’, ‘Black or White’, ‘Thriller’, ‘Bad’ en natuurlijk ‘Man in the Mirror’. Omri Tindal (Dreamgirls & The Voice) en dansers van het Scapino Ballet Rotterdam brengen onder choreografie van o.a. Martino Müller (Cirque du Soleil) een productie van eigen bodem met internationale allure. Dit wordt hét muzikale spektakelstuk van het seizoen! Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 te zien in De Harmonie.

Expeditie Eiland
De musical Expeditie Eiland komt tijdens de kerstvakantie naar De Harmonie met een topcast bestaande uit onder anderen Jelka van Houten, John Buijsman, Lone van Roosendaal en Ferry Doedens. Een spannende en komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als Expeditie Robinson, Temptation island en Helemaal het einde. Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor het splinternieuwe tv-programma Expeditie eiland. Maar in een chaos van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de families zich in steeds vreemdere situaties.  Op donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019 is deze spannende en hilarische musical te zien in De Harmonie.

Ga voor meer informatie en het reserveren van kaarten naar harmonie.nl


Auteur

Redactie