Blokhuispoort biedt VIP-arrangementen aan

Leeuwarden

VIP-arrangementen in de directiekamer van De Blokhuispoort. Durft u het aan om met maximaal tien personen de wereld van het gevangeniswezen in te gaan?

Unieke verhalen die je nog nooit hebt gehoord, beelden die je nog nooit hebt gezien en museale voorwerpen uit de gevangenis. Beleef onder begeleiding van voormalig gevangenispersoneel de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland. 

Stichting Blokhuispoort promoot de geschiedenis van het Leeuwarder Blokhuis, het Huis van Opsluiting en Tuchtiging, de Bijzondere Strafgevangenis, het Huis van Bewaring en het Cultureel bedrijvencentrum 'DeBlokhuisPoort', de gebouwen aan de Keizersgracht en het Blokhuisplein  Leeuwarden. Ruim 500 jaar geschiedenis over een bijzondere plek in de binnenstad van Leeuwarden, van Blokhuis tot Blokhuispoort.
Kijk voor meer informatie op: www.blokhuispoort.nl


Auteur

Redactie