Asieldier van de week bij De WisseI | Sjors

Leeuwarden

Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om de kat Sjors (8).

Sjors gaat graag op ontdekking. Alles is voor hem interessant en ook is hij in voor een spelletje. Hij is erg vriendelijk en komt dan regelmatig een aai over zijn bol halen. Maar als hij erg klaar mee is dan kan hij wat pittig uit de hoek komen. Vandaar dat hij voor kinderen niet echt geschikt is. Voor mensen die wel houden van een kat met karakter is hij veel beter geschikt. En bij dat soort mensen zal hij ook opbloeien en een te gekke huisgenoot zijn. Sjors lijkt andere katten niet echt te kunnen waarderen. Het liefst is hij de koning van zijn eigen kasteel en leeft hij zonder andere katten in huis. Sjors moet wel naar buiten toe! Wie heeft nieuw thuis voor Sjors?

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.


Auteur

Redactie