Zingen voor mensen met dementie en hun naasten

Leeuwarden

Kent u ze nog, liedjes van vroeger? Ook als geheugenproblemen een grote rol spelen, blijkt dat mensen zich de muziek uit hun jeugd nog heel goed herinneren. En wat is het dan leuk om samen deze melodieën te zingen.

Voor mensen met dementie en hun naasten wordt daarom op zondag 26 augustus weer een gezellige meezingmiddag gehouden. Het is de bedoeling dat mensen samen de meezingmiddag bezoeken: iemand met dementie samen met de partner of een mantelzorger.

Deelname staat open voor mensen uit Leeuwarden en wijde omgeving.

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom in de grote zaal van Swettehiem, aan de Pieter Sipmawei 290 te Leeuwarden. U kunt maandelijks deelnemen, maar ook een eenmalig bezoek is prima.

Voor inlichtingen kunt u bellen naar 06-45702618 of 06-41455700.


Auteur

Redactie