Swingen tijdens Fuego festival in Neushoorn

Leeuwarden

Latin is een swingende lifestyle die om één en al vrolijkheid en plezier draait. Na het grote succes van vorig jaar vertegenwoordigt Salsa Romos dit met het Fuego festival in de breedste zin van het woord.

Latin is hot en tovert een lach op een ieders gezicht. Dat merk je aan al de hits die tegenwoordig de popcharts bestormen. Het is dan ook tijd dat er een Caribisch- Afro & Latin festival komt in het hartje van de Culturele Hoofdstad van Europa, Leeuwarden.

Voel je je sexy als je danst? Zou je dat graag willen.. op een gezonde manier bewegen? Dat zou heel goed mogelijk kunnen zijn want dit is een primair instinct volgens onderzoek. Inmiddels heeft Salsa Romos zijn eigen plekje verworven in Noord-Nederland, met een brede naamsbekendheid. De passie spat nog altijd van de jonge initiatiefnemers af. Op een laagdrempelige manier brengen zij een stukje van Cuba naar de Friese hoofdstad op zaterdag 6 oktober. 

Daar waar mensen zichzelf snel voorbij lopen en geen tijd meer hebben om echt te genieten, wordt hier een ideale uitvlucht geboden. Met een unieke sfeer wordt er de mogelijkheid gegeven om bijeen te komen en te genieten van een avondje Latijns-Amerikaanse dans en muziek. Het is een vorm van verbinding, ontspanning en een taal waarin iedereen zich kan uitspreken en zichzelf kan zijn. 

Het Fuego Festival wordt gehouden in Neushoorn. Dansworkshops starten vanaf 19.30 en van 22.30 tot 04.00 uur is er feest. Meer informatie: salsaromos.nl


Auteur

Redactie