Prinsentuinconcerten en Podium Asteriks presenteren HEBE & Mr. Right

Leeuwarden

Podium Asteriks brengt tijdens het eerstvolgende Prinsentuinconcert - op 29 juli aanstaande - HEBE en Mr. Right naar de Prinsentuin.

Mr. Right is een sexy, vrouwelijke, zevenkoppige band met Noordelijke roots. Met een funky blazerssectie en een strakke ritmesectie mixen ze energieke funk met fusion. De slogan is dan ook: 'This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.' 

Gevolgd door HEBE die onlangs twee nieuwe singles, History Repeating en Other Side uitbracht. Twee filmische, electro-pop tracks die etherische vocalen met een gegronde doch melancholische en krachtige melodielijn combineren. Het gebruik van de piano en de gitaar hebben een sierlijke vergelijking met James Blake. Met haar stem zet HEBE de toon voor een warme, rustige, maar emotievolle melodie die vloeiend beweegt richting een krachtig refrein.

Aanvang: 14.00 uur
Entree: gratis


Auteur

Redactie