Tsjerkepaad en Alde Fryske Tsjerken houden bijzondere dag in Baard

Baard

Tsjerkepaad en de Stichting Alde Fryske Tsjerken organiseren deze zomer een bijzondere gezamenlijke activiteit. In Baard wordt op zaterdag 14 juli de Friese voorstelling van de voorstelling ‘Jezus’ van Helmert Woudenberg opgevoerd.

De voorstelling wordt opgevoerd in de Sint Gertrudiskerk (Dekemawei 6, Baard). De kerk is op zaterdag 14 juli vanaf 13.30 uur geopend voor het publiek. 

Om 15.30 uur begint de voorstelling 'Jezus', gratis  aangeboden door de Stichtingen Tsjerkepaad en Alde Fryske Tsjerken. Gooitsen Eenling en Adri Terlouw brengen in dit programma een aantal scènes uit de Friese vertaling van de voorstelling ‘Jezus’ van theatermaker Helmert Woudenberg. Jinke Lyklema – van Weringh (dwarsfluit) en Anke Stavinga (gamba) spelen er tussen de scènes passende muziek bij. 


Auteur

Redactie