Muziekevent NEO on tour

Leeuwarden

Never Ending Orchestra, onderdeel van LF2018, is vrijdag 13 juli op het Oldehoofsterkerhof in Leeuwarden te vinden.

In samenwerking met Friesland Pop, Stichting Popsport en diverse muzikanten organiseert Never Ending Orchestra het muziekevent NEO on tour. Tijdens dit event is onder meer de John Lennon Educational Tour bus aanwezig. Deze bus is een state-of-the-art mobiele audio- en videoproductiestudio en maakt het voor jonge muzikanten mogelijk professionele muziek- en video-opnames te maken binnen één dag. In de VS tourt de bus al jaren langs scholen, festivals en conferenties. Mede door de steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Pinkpop  Jan Smeets Award 2018 komt de bus naar Nederland en dit weekend speciaal naar Leeuwarden. Muzikanten die nog nooit met elkaar muziek hebben gemaakt, gaan ’s ochtends vroeg de bus in waar ze onder begeleiding van drie ervaren producers een nieuw nummer schrijven en opnemen.

Tijdens het event is er een muzikale programmering met diverse optredens van onder andere Newspaper Taxi en Hayfever. Daarnaast is er een platenmarkt en wordt er muziek gemaakt door Friso Vinyl. Het programma start om 13.00 uur. Voor meer informatie: www.neo.frl


Auteur

Redactie