Eindvoorstelling DC 058: '058 Family'

Leeuwarden

Dance Company 058 hield afgelopen zaterdag 7 juli haar jaarlijkse eindshows in Stadsschouwburg de Harmonie.

Het was een groot spektakel met onder andere live muziek, theater, een spetterend gastoptreden van Sambaband Almondegas en maar liefst 600 prachtige dansers op het toneel. Het thema 'familie' stond tijdens de shows centraal. 

Na de verhuizing afgelopen september van de dansschool naar de Huizumerlaan en daarbij het krijgen van een eigen pand (voorheen Zalen Tivoli) is dit familiegevoel erg versterkt. De dansschool heeft een plekje gekregen waar je nieuwe mensen kunt leren kennen, vriendschappen kunt versterken, een studieplekje, een plek waar je feest kunt vieren, een logeerpartijtje kan houden maar bovenal natuurlijk lekker kan dansen! 

De eindshows waren een groot succes. Beginners tot gevorderd, jong tot oud, klassiek ballet tot hip hop, de shows waren van alle markten thuis. Zelfs de allerkleinste dansertjes (drie en vier jaar) waren al op dit prachtige podium te bewonderen! Daarnaast werd niet alleen danstalent gepresenteerd, zo bleken een aantal dansers ook nog eens heel goed te kunnen zingen, acteren en zelfs piano spelen. De dansschool sluit hiermee haar jaar af en zal vanaf september weer beginnen met een nieuw dansseizoen.


Auteur

Redactie