De Harmonie start kaartverkoop theaterseizoen 2018-2019

Leeuwarden

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 bij Stadsschouwburg De Harmonie gaat donderdag 5 juli om 12.00 uur van start. Het belooft een seizoen te worden, bomvol hoogtepunten. De nieuwe agenda ligt voor je klaar bij de kassa! 

Eén van de hoogtepunten dit seizoen is The Incredible dr. Pol. De Drentse dierenarts, bekend van zijn programma The Incredible Dr. Pol op National Geographic komt op dinsdag 11 september naar De Harmonie. Dr. Pol runt samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten, maar verlaat zijn dierenartsenpraktijk om in De Harmonie uitgebreid te vertellen over zijn leven en werk op het platteland van Michigan. 

Altijd dikke pret in De Harmonie met Bert Visscher. Dit seizoen verwelkomt De Harmonie Bert op 23, 24 en 25 januari. Bert Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde puinhoop. Ook deze tour stort Visscher zich er weer vol in en is daarbij “onbetaalbaar geestig”, aldus Algemeen Dagblad.

Tjitske Reidinga
De Friese Tjitske Reidinga speelt de hoofdrol in ‘Sophie’, het succesvolle toneelschrijfdebuut uit 2015 van Roos Ouwehand over het bijzondere leven van een gewone vrouw. In ‘Sophie’ groeit een meisje van acht op tot een jonge vrouw, tot moeder en uiteindelijk tot een oma van 87. Een fijnzinnig geschreven stuk vol humor en ontroering te zien op 14, 15, 17 en 18 november in De Harmonie. 

Ook dit seizoen is er voor de kinderen genoeg te beleven in De Harmonie. Grote Smurf, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfin en alle anderen uit Smurfenland beleven in deze familiemusical een vrolijk en spannend avontuur vol muziek en dans en nemen alle kinderen vanaf drie jaar mee op dit avontuur. 

Voor meer informatie over de programmering van het nieuwe seizoen of het bestellen van kaarten, kijk op: harmonie.nl.


Auteur

Redactie