Jubileumfeest mannenkoor GSBK uit Goutum

Goutum

Het Goutumer mannenkoor GSBK viert dit jaar het twintigjarig bestaan.

Ooit begonnen als Goutumer Shantykoor is het koor in de loop van de tijd veranderd tot wat het nu is: een mannenkoor met een breed repertoire met populaire nummers. Bekende Friese nummers worden afgewisseld met nummers van CCR, de Beatles, Leonard Cohen, Boudewijn der Groot, Herman van Veen etc.

Het jubileum van het koor is aanleiding voor een groots feest dat dankzij verschillende sponsoren kan worden aangeboden aan bepaalde groepen uit de samenleving. Uiteraard is het feest ook toegankelijk voor andere belangstellenden! Iedereen die van een feestje houdt is welkom op 7 juli aanstaande om 20.00 uur in de feesttent op het ijsbaanterrein in Goutum. Overdag vindt in die tent de reünie van de Wiardaskoalle plaats en 's avonds is er het jubileumfeest met optredens van De Martino's, de band Murk en - afsluitend - het bekende Duo Weima & Van der Werf. Tussendoor laat het mannenkoor enkele nummers van het repertoire horen.

De toegangsprijs voor het jubileumfeest inclusief twee consumpties bedraagt  tien euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de tent en - in de voorverkoop - bij het dorpshuis in Goutum.


Auteur

Redactie