Openluchtdienst in Julianapark te Leeuwarden

Leeuwarden

De Kurioskerk organiseert op zondag 1 juli vanaf 10.00 uur 'Wonder boven wonder!', een openluchtdienst in het Julianapark.

De Kurioskerk in Leeuwarden heeft een jarenlange traditie van openluchtdiensten en treft het met het Julianapark achter de kerk. Medewerking wordt dit jaar verleend door Brassband Hosannah en Gospelkoor Sjammasj. Spirit!, de eigen zanggroep van de Kurioskerk, zingt ook mee. Het belooft een feestelijke dienst te worden, waarin het over wonderen gaat! Toen en nu! In de dienst is er aandacht voor jong en oud(er).

Goed om te weten is dat wanneer het heel warm weer is, zoals vorig jaar, iedereen op een koel plekje kan gaan zitten. Niemand heeft dan last van de warmte. Ook goed om te weten is dat wanneer het regent, de dienst gewoon in de Kurioskerk wordt gehouden.

Na de dienst is het nog niet afgelopen. Iedereen wordt uitgenodigd voor een kopje koffie of thee en de lunch daarna opdat er nog even een moment is om na te praten.


Auteur

Redactie