Eindvoorstelling DIF Colourful in De Harmonie | Fotoverslag

Leeuwarden

Dansen in Friesland (DIF) bestaat dit jaar vijf jaar en dit werd afgelopen zaterdag groots gevierd met de eindvoorstelling 'DIF Colourful - vijf jaar kleurrijk DIF'.

Voor Dansen in Friesland was 2018 een bijzonder jaar om in te lijsten. Onder artistieke leiding van Sherryl-Joy Cramer (28) heeft DIF zich dit jaar wederom laten gelden op nationaal en internationaal niveau.

Zaterdag 23 juni werden alle dansgroepen, recreatieve groepen, wedstrijdteams én de interne vooropleiding van DIF samengebracht in stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.  In drie shows, waarbij het podium was omgetoverd naar het wit, kwamen alle kleurrijke choreografieën prachtig naar voren. Ruim driehonderd dansers in leeftijd variërend van vier tot en met 23 jaar wisten zichzelf te presenteren in verschillende stijlen: jazz, modern, hiphop, showdance, klassiek en kinderdans. 

Fotograaf Humphrey Paap schoot tijdens de eerste show een aantal fraaie sfeerbeelden. 


Auteur

Redactie