Sons Of Apollo in Neushoorn

Leeuwarden

Progressieve metalband Sons Of Apollo is dit jaar voor het eerst op tour en staat donderdagavond 28 juni in Neushoorn (19.30 uur, Grote Zaal).

In 2017 ziet Sons Of Apollo het levenslicht. Deze all-star band bestaat uit niemand minder dan Mike Portnoy (ex-Dream Theater), Derek Sherinian (ex-Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, Ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr. Big, ex-David Lee Roth) en Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns ‘N Roses). In hetzelfde jaar ligt hun debuutplaat Psychotic Symphony al in de schappen. De negen nummers op deze plaat incorporeren het progressieve geluid van Sons Of Apollo in combinatie met een pakkende groove van Van Halen, Deep Purple en Led Zeppelin. Om de plaat te promoten gaat de band dit jaar voor het eerst op tour door Europa en de rest van de wereld. Met al deze ervaring en muzikaliteit mag de progliefhebber dit optreden in Neushoorn zeker niet missen!

Kijk voor meer informatie en de complete agenda op Neushoorn.nl.


Auteur

Redactie