Unieke Nederlands – Duitse samenwerking op gebied van Gospel

Leeuwarden

Het Duitse gospelkoor The Glory Voices en gospelkoor The Young Christian Singers organiseren met een concert op zaterdag 23 juni een unieke gospelervaring voor Leeuwarden en omstreken.

Met het zingen van African gospels, klassieke én hedendaagse Gospels word je meegenomen in de verscheidenheid van gospelmuziek. Maar ook door de verrassende samenwerking tussen de beide koren, waarbij in totaal meer dan vijftig zangers en zangeressen op het podium zullen staan. De koren worden begeleid door voltallige bands.

Op zaterdag 23 juni om 20.00 uur heeft iedereen de kans om bij dit unieke concert aanwezig te zijn. Het concert wordt gehouden in de Bethelkerk (Huizumerlaan 102) in Leeuwarden. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies uit de Europese Unie die culturele samenwerking voor grensoverschrijdende activiteiten ondersteunen.

De toegang is gratis. 


Auteur

Redactie