Slieker vertoont premièrefilm Beast

Leeuwarden

Beast, geregisseerd door Michael Pearce (Verenigd Koninkrijk, 2017), is een sfeervolle en sinistere speelfilm die zich onderscheidt door een interessante psychologische lijn.

Sterke thriller-achtige droomsequenties worden afgewisseld met camerawerk dat het woeste landschap van het eiland Jersey in al z’n glorie weet te vangen. 

Verhaallijn
De jongvolwassen, timide Moll wordt ultrakort gehouden door haar keurige modelfamilie, maar leert haar instincten opeens een stuk beter kennen wanneer ze de zelfverzekerde stroper Pascal tegen het bevallige lijf loopt. Ondertussen wordt er op het eiland Jersey waar ze wonen een lustmoordenaar gezocht die zijn vierde tienerslachtoffer maakt. Drie keer raden wie daarvan verdacht wordt. 

De 107 minuten durende thriller is te bekijken op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 21 juni om 19.30 uur; vrijdag 22 juni om 21.30 uur; zaterdag 23 juni om 19.00 uur; zondag 24 juni om 19.30 uur; maandag 25 juni om 19.30 uur;  dinsdag 26 juni om 19.30 uur en woensdag 27 juni om 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie en de programmering van andere films op sliekerfilm.nl


Auteur

Redactie