Sweetgodanimals en Wobbe Komeet in Neushoorn

Leeuwarden

Een dubbelfijne avond staat donderdag 21 juni vanaf 20.00 uur op het programma in Neushoorn met de pre-release van Sweetgodanimals’ debuutalbum en het live-debuut van Wobbe Komeet als soloartiest.

Amper bekomen van de panoramaschip-avond te Dokkum staan de heren van Sweetgodaniomals alweer bij Neushoorn op het podium. Met deze keer een zeer speciale show: de exclusieve pre-release van hun debuutalbum. Op deze plaat combineert Sweetgodanimals dansbare popmuziek met new wave invloeden. Naar verwachting komt hun debuutplaat na de zomer uit.

Diezelfde avond is het ook tijd voor een debuut van Jelmer Veenstra. Onder zijn artiestennaam Wobbe Komeet geeft hij in Neushoorn voor het eerst samen met zijn band een optreden. Verwacht een rockconcert met invloeden van filmmuziek en een vleugje Vivaldi. Door synthesizers te combineren met zelfgebouwde instrumenten ontstaat er filmische rockmuziek met verrassende klanken.  

Kijk voor meer informatie en de complete agenda op Neushoorn.nl


Auteur

Redactie