Matineeconcert in Sint-Bonifatiuskerk

Leeuwarden

Houdt u van de combinatie van mannenkoor en harmonieorkest, dan kunt u zaterdagmiddag 16 juni aanstaande genieten van een prachtig concert.

Het harmonieorkest van Da Capo Leeuwarden treedt dan vanaf 15.00 uur samen met het Groot Mannenkoor Zwolle op. Zij verzorgen beiden een eigen programma en gaan ook samen van zich laten horen.

Het Groot Mannenkoor Zwolle staat onder leiding van Hennie Ramaekers, en bestaat uit ruim tachtig mannen. Het koor verzorgt optredens in binnen- en buitenland en zingt een afwisselend repertoire.
Het harmonieorkest van Da Capo wordt gedirigeerd door Floris de Wever en telt ruim veertig leden. Op 21 april jl. gaf het orkest haar jaarlijkse verenigingsconcert voor een uitverkochte zaal, met onder meer de Lord of the Rings van Johan de Meij op het programma. Een stukje daaruit gaat u vast ook tijdens het concert van 16 juni horen, evenals de speciaal voor het orkest geschreven jubileumcompositie Sic Parvis Magna.
Kortom: een middagje genieten van een prachtig programma van het Leeuwarder harmonieorkest Da Capo, samen met het Groot Mannenkoor Zwolle.

Kaarten bestellen via penningmeester@dacapo-leeuwarden.nl of aan de kassa.


Auteur

Redactie