Exclusieve previewavond in De Harmonie

Leeuwarden

De Harmonie zal op maandag 25 juni haar nieuwe programma voor het komende seizoen onthullen. Een seizoen vol met bijzondere verrassingen en totaal nieuwe voorstellingen.

De Previewavond is speciaal voor de 'Vrienden van De Harmonie'. Tijdens deze exclusieve avond komen alle highlights van het komende seizoen voorbij. Maar dat is nog niet alles. Verschillende artiesten zullen acte de présence geven met een live optreden. Uniek en alleen voor de Vrienden. Onder het genot van een hapje en drankje krijgen Vrienden alvast een voorproefje van het nieuwe programma voor seizoen 2018/2019 en kunnen zij als eerste hun kaarten reserveren. Wilt u deze avond niet missen en profiteren van alle voordelen? Word dan Vriend van De Harmonie. Lid worden kan via harmonie.nl. Hieronder alle voordelen op een rijtje.

Vriend van De Harmonie
Voor een vriendenprijs van €19,50 ontvangen Vrienden als eerste de nieuwe agenda thuis en krijgen exclusief voorrang bij het bestellen van tickets. Daarbij krijgen Vrienden spaarpunten waarmee kortingen, extra’s, en gratis voorstellingen kunnen worden gespaard. Daarnaast krijgen Vrienden van De Harmonie exclusief of met voorrang toegang tot activiteiten en reizen en kunnen ze bij uitverkochte voorstellingen op de wachtlijst worden geplaatst. Maandelijks ontvangen Vrienden de digitale nieuwsbrief met voordelen en nieuws en twee keer per jaar verschijnt de Gouden Toegift thuisgestuurd met daarin extra’s voor Vrienden. Met het lidmaatschap als Vriend dragen Vrienden bij aan de talentprijs ‘de Zilveren Vork’ en worden ze uitgenodigd voor de uitreiking. 

Hartsvrienden 
Nieuw sinds vorig jaar is de upgrade naar het lidmaatschap als Hartsvriend van De Harmonie? Met een bijdrage van €60-, per jaar sponsort de Hartsvriend het Future Generation programma en krijgen ze naast alle Vrienden voordelen een aantal extra’s. Zo worden Hartsvrienden uitgenodigd voor voorstellingen en premières binnen het Future Generation programma. Dit door AEGON gesponsorde talentprogramma steunt theatertalent, van acteurs tot makers. 

Theaterseizoen 18/19
Voordat het nieuwe theaterseizoen begint staat Selma Ann Louis met Plien, Bianca en Arjan Ederveen van 25 tot en met 29 juli in De Harmonie. Na een korte zomerstop gaat het nieuwe seizoen van start op dinsdag 28 augustus met de Formule 1 show met Olav Mol en Jack Plooij. Een aantal voorstellingen zijn al in de verkoop, zoals Saisonnier van Nederlands Dans Theater 1, Soof de Musical en Judas (naar het verhaal van Astrid Holleeder). De voorstelling van Jochem Myjer is al meerdere avonden uitverkocht, na een succesvolle voorverkoop. De Harmonie belooft een seizoen met een gouden randje, vanaf dinsdag 26 juni staat de volledige nieuwe programmering op www.harmonie.nl


Auteur

Redactie