Natuurwandeling 'Langs de Potmarge', vanuit de Dorpskerk Huizum

Leeuwarden

Wegens de grote belangstelling voor de natuurwandelingen, die er de afgelopen jaren waren onder leiding van bioloog Niels Schotsman, wordt ook dit jaar de Natuurwandeling 'Langs de Potmarge', vanuit de Dorpskerk Huizum georganiseerd.

Deze vindt plaats op zaterdag 16 juni aanstaande om 14.00 uur. Als u daaraan wilt deelnemen kunt u zich van tevoren opgeven via het e-mailadres dorpskerkhuizum@gmail.com.  Er is wel een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Niels Schotsman vindt dertig belangstellenden nog net te 'behappen'. 

Vooraf of na afloop kunt u de mooie expositie 'Duurzaamheid en Kunst' van Aukje Boonstra in de Dorpskerk bezichtigen. Na deze natuureducatieve happening bekijk je de omgeving van de Potmarge met heel andere ogen.

De deelname is gratis.


Auteur

Redactie