Première muzikaal locatietheater Gabe Skroar

Grou

De première van het muzikaal locatietheater Gabe Skroar vond afgelopen donderdag in het betoverende licht van een prachtige zomeravond plaats.

Het publiek zag hoe de kreupele kleermaker Gabe Skroar, een rol van Freark Smink, de Grouster broeders Halbertsma bij elkaar probeert te houden. Ook de Grouster zeilkoningin was aanwezig bij de première. Zij had na afloop bloemen voor iedereen.

De voorstelling wordt geregisseerd door Theo Smedes en speelt zich af op en rond het water ‘de Rjochte Grou’, met op de achtergrond de dertiende-eeuwse Sint Piterkerk van Grou. De productie wordt gedragen door de ondersteuning van vele Grousters: acteurs en amateurs, muzikanten, decorbouwers, grime, choreografie en nog vele anderen. Er worden in juni nog acht voorstellingen gespeeld. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Kijk voor actuele informatie over het programma en de kaartverkoop op www.gabeskroar.frl


Auteur

Redactie