SELF. Collective en podium Asteriks presenteren de Broeikas

Leeuwarden

De Broeikas is een multidisciplinair festival, ontstaan uit een samenwerking tussen SELF. collective en Asteriks. In een loods op de Zwette komen kunst, muziek en theater bijeen. Met onder andere optredens van EUT, live action painting door Alex Wening, een silent disco en tien exposerende kunstenaars.

SELF. Collective is dat hippe kunstenaarscollectief uit Leeuwarden, die vanuit hun loods op de Zwette een hele nieuwe creatieve scene tot leven brengt. Een plek waar creatievelingen en kunstenaars uit de regio samenwerken, experimenteren en exposeren. Na Das Happening - de succesvolle tweede expositie van het collectief - is het tijd voor weer iets nieuws. SELF. Collective en podium Asteriks zetten samen een nieuw programma neer. Waar verschillende kunstuitingen naast elkaar staan en elkaar versterken. Geniet buiten van een lekker staaltje muziek onder het genot van een versgebakken houtovenpizza. Doe je dansschoenen aan om met een vreemde te dansen bij de silent disco. Laat de kunst tot je doordringen terwijl je slentert door de loods. Laat je verrassen tijdens de Broeikas voor jong creatief talent uit de regio. 

Het mini-festival vindt plaats op 9 juni vanaf 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.podiumasteriks.nl


Auteur

Redactie