Koarbizznizz 'speelt 'Baby what a big surprise’

Leeuwarden

Vocaal ensemble 'Koarbizznizz' zorgt op zaterdag 2 juni in theater de Bres voor een verrassende opmaat richting de zomer met een voorjaarsconcert genaamd 'Baby what a big surprise’,

Koarbizznizz laat u genieten van een mix van verschillende muziekperioden en -stijlen, die ook in dit concert varieert van renaissance tot hedendaagse close harmony en poparrangementen. Een breed a capella repertoire: van Bach tot Chicago en van Billy Joel tot Pentatonix.

Koarbizznizz werd in 2006 opgericht door dirigent Siebren Kramer. De leden komen uit verschillende windstreken van Friesland. Inmiddels verzorgde het ensemble al vele concerten, zowel in concertseries van culturele commissies als op eigen initiatief. Daarbij wordt gestreefd naar kwaliteit in een aangename sfeer en met een eigenzinnige presentatie.

In theater de Bres aan de Schoolstraat 4 in Leeuwarden, biedt Koarbizznizz vanaf 20.00 uur een programma van 2 x 45 minuten onderbroken door een korte pauze.

Kijk voor meer informatie op: www.koarbizznizz.nl


Auteur

Redactie