Zilveren Zondag met edelsmeden in het park

Tytsjerk

Dertig amateur en professionele edelsmeden tonen zondag 27 mei hun ambachtelijke werk aan het publiek bij Villa Vijversburg te Tytsjerk.

Bezoekers kunnen sieradenexposities en demonstraties aanschouwen. Ook zijn er workshops en fotoshoots. De jeugd kan zich vermaken in een kinderhoek.  

Natuur en cultuurpark Vijversburg is tijdens 'Zilveren Zondag' prachtig in bloei en op stoere boomstamtafels zie je het werk van de lokale hobby en professionele edelsmeden.  De vele verschillende mogelijkheden van materialen, stijlen en technieken die ze in het vak gebruiken, worden goed zichtbaar op dit unieke moment. Van twaalf tot vijf uur zijn er doorlopend exposities en activiteiten rondom dit prachtige ambacht.

Zilver gaan we vieren
Echtparen met een zilveren jubileum in de maand mei worden extra in het zonnetje gezet. Heb je een prachtige zilveren haardos? Of een zilveren trouwjubileum in de maand mei? Dan word je op zilveren zondag extra in het zonnetje gezet.

Het evenement wordt georganiseerd door Edelsmeden Leeuwarden. Kijk voor meer informatie op edelsmedenleeuwarden.nl


Auteur

Redactie