Her Majesty keert terug in De Harmonie!

Leeuwarden

Na twee volledig uitverkochte tournees van hun succesvoorstelling 'Déjà vu', komt 'Her Majesty' nu met een splinternieuw programma: 'Marrakesh Express'.

De topband put in 'Marrakesh Express' opnieuw uit het tijdloze oeuvre van 'Crosby', 'Stills', 'Nash & Young'.

Marrakesh Express
Waar in het vorige programma de focus lag op het album Déjà vu, duikt Her Majesty in Marrakesh Express nog dieper in de schat aan muziek die Crosby, Stills, Nash & Young samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. In deze nieuwe voorstelling staan de lp 'Crosby, Stills & Nash' en het livealbum '4 Way Street' centraal. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod, zoals: 'After The Gold Rush' en 'Harvest' van Neil Young, 'Manassas' van Stephen Stills, 'Songs For Beginners' van Graham Nash en 'If I Could Only Remember My Name' van David Crosby.

Het allerhoogste niveau
De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de band. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau.

Feest der herkenning
Ook tijdens Marrakesh Express worden de fantastische songs omgegeven door prachtige beelden. Verhalen en anekdotes laten voorbije tijden even herleven. Marrakesh Express is keer op keer een feest der herkenning.

Her Majesty is te zien op donderdag 31 mei om 20.30 uur in De Harmonie te Leeuwarden. Kaarten en meer informatie op www.harmonie.nl


Auteur

Redactie