Gallowstreet en AWKWARD i in Neushoorn

Leeuwarden

Naast de uitverkochte show van Waylon (vrijdag 25 mei, 19.30 uur, Grote Zaal) staan ook brassband Gallowstreet (donderdag 24 mei, 20.00 uur, Arena) en popliedjesmaker AWKWARD i (vrijdag 25 mei, 20.00 uur, Arena) aankomende week op de bühne in Neushoorn.

Gallowstreet creëert met een mix van funk, jazz, hiphop, afrobeat en dance in elke zaal een dansvloer; en zo ook in de Arena! Deze brassband maakt muziek die normaal gesproken met synthesizers en drumcomputers wordt gemaakt en haalt deze door de analoge kopermolen. Ze combineren verschillende stijlen en creëren daarmee neo-brass. Met een uitstekende livereputatie en een springende en dansende meute wordt het zeker een feestje voor in de boeken.

Veelgevraagd film- en theatercomponist Djurre de Haan komt onder zijn liedjesgeoriënteerde pseudoniem AWKWARD i naar Neushoorn! De Haan maakt kleine liedjes over grootse onderwerpen waarin humor en een persoonlijke noot niet ontbreken. Zijn fijnzinnige teksten banen een weg tussen zelfspot, absurditeit en melancholie. Recent bracht hij zijn derde album KYD uit: een album vol met ontregelende thema’s en gedoseerd leed. Vanavond geen filmmuziek, maar mooie popliedjes.

Kijk voor meer informatie en de complete agenda op www.neushoorn.nl


Auteur

Redactie