Kofferbaksale bij Aquaverium Grou

Grou

De kofferbaksale in Grou staat op zondag 27 mei van 9.30 tot 15.00 uur weer voor de (auto) deur.

Het is elke keer weer een verrassing wat voor mooie spullen er achter de keurig opgestelde auto’s geëtaleerd worden.

Met deze heerlijke zomerse dagen nu en in het vooruitzicht kun je zondag 27 mei met je auto vol mooie tweedehands spullen op de bonne fooi afreizen naar het Aquaverium in Grou. Vanaf 9.30 uur gaat het hek van het Aquaverium open voor alle sneupers, dus sla gelijk je slag. Kom jij ook?

Als deelnemer betaal je tien euro voor een parkeerplek op het verharde terrein, waarbij je naast de zijkant van je auto een tafel of een kleed kunt neerleggen. Heb je een bus dan betaal je vijftien euro. Vanaf 8.45/9.00 uur gaat het hek open voor deelnemers. Reserveren is niet nodig. Als je op zoek bent naar een droomschip kun je even een kijkje nemen tussen het ruime aanbod in de hal. Een dagje uit voor het hele gezin.

Bezoekers ouder dan dertien jaar betalen één euro entree. 50% van de entreegelden gaat dit keer naar twee goede doelen: Stichting Noordzeeziekte en Samenloop voor hoop Drachten. Twee prachtige initiatieven, die een extra donatie voor onder meer onderzoek goed kunnen gebruiken. Op Facebook kun je meer informatie vinden over deze twee Stichtingen, maar ook over de Kofferbak Sale in Grou. Doe ook mee en verkoop met gemak al het moois zo vanuit je kofferbak.


Auteur

Redactie