Informatiebijeenkomst over danshappening in Wooncentrum Swettehiem

Leeuwarden

Stichting Bewoners Swettehiem-Westeinde organiseert van 4 tot en met 9 september een festival onder de naam: Festival Westeinde.

Zaterdag 8 september wordt een danshappening georganiseerd met veel verschillende soorten dans én een dansvoorstelling van Stichting DeDansDivisie waaraan iedereen tussen de 18 en 100 jaar kan meedoen! Danservaring is niet nodig en deelname is gratis. 

Wil je meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst in Wooncentrum Swettehiem: 12 april van 19.00 tot 20.00 uur. Je kunt kennis maken met de dansdocent, vragen stellen en je opgeven voor dit bijzondere project. De repetities zijn van 19 april tot 6 september op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Wooncentrum Swettehiem (uitgezonderd vier weken zomervakantie).

Voor meer informatie: www.festivalswettehiem.nl


Auteur

Henk Albers Redacteur