Trommelen en lawaai maken bij ‘Circus Adje maakt Herrie’

Leeuwarden

Kinderen die niet houden van stilzitten en het liefst zoveel mogelijk lawaai maken kunnen zich aanstaande zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur uitleven bij ‘Adje maakt Herrie’ bij Intertoys op Winkelpark De Centrale.

Professioneel trommelaar Stefan Woudstra van Slagwijs laat kinderen zien hoe je met heel bijzondere instrumenten de meest geweldige muziek maakt. En de jeugdige trommelaars mogen vooral zelf aan de slag om hun drumtalent te ontdekken.

LF2018-project Adje Lambertsz is een multidisciplinair en cultuureducatief project: het bevordert creativiteit en zelfvertrouwen en vergroot de interesse voor kunst en cultuur bij zoveel mogelijk kinderen en jongeren in Leeuwarden. 

Deelname is gratis.


Auteur

Henk Albers Redacteur