Vrouw aangehouden voor diefstal energiedrank en koekjes: kort politienieuws uit Leeuwarden

LEEUWARDEN

Een 59-jarige vrouw uit Leeuwarden is donderdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal van energiedrank en koekjes. In verband met recidive kreeg ze een dagvaarding.

Donderdagavond omstreeks 18.40 kreeg de politie een melding van een blote man op een balkon. Ter plaatse bleek dat de man GHB had gebruikt. De 49-jarige man is meegenomen naar het bureau. Een 37-jarige vrouw is naar het ziekenhuis gebracht in verband met GHB/GBL gebruik.

Een 37-jarige vrouw werd in de nacht van donderdag op vrijdag zwaar onder invloed aangetroffen op het Emmaplein. Ze was erg vervelend en klampte mensen aan. Toen de politie arriveeerde ging ze voor de wielen van de dienstauto liggen en weigerde weg te gaan. Ze is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en heeft een proces-verbaal gekregen.