Nationale en internationale bedrijven bij Stenden Hotel Management School

Leeuwarden

Stenden Hotel Management School, onderdeel van NHL Stenden Hogeschool, ontvangt donderdag 29 maart ruim vijftig nationale en internationale horecabedrijven op de Industry Fair; de grootste stagebeurs van Nederland voor hotelschoolstudenten.

Tijdens de fair (tussen 10.30 en 16.30 uur) presenteren bedrijven als Hotel Arts Barcelona, Starr Catering Hotels USA, Conservatorium Hotel Amsterdam en Apollo Hotels zich aan meer dan negenhonderd studenten van de hotelschool. Stuk voor stuk zijn ze op zoek naar de meest geschikte student voor de tien maanden lange eindstages die ze aanbieden.

Voor de eindstage in het laatste jaar van de Hotel Management studie zoeken veel bedrijven aanpakkers, die ze daarna graag behouden voor hun organisatie. De inmiddels ruim twaalfduizend alumni van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden zijn dan ook in alle uithoeken van de wereld te vinden. 

Verbinding met het bedrijfsleven
De Industry Fair wordt dit schooljaar vanwege de grote aanvraag vanuit het bedrijfsleven maar liefst twee keer georganiseerd. In november ontving Stenden Hotel Management School ook al veertig bedrijven. Door de directe interactie met de studenten verbindt de hotelschool haar studenten met het bedrijfsleven en krijgen ze volop inspiratie voor hun toekomstige carrière.


Auteur

Henk Albers Redacteur