Wartenster playbackshow leeft voort

Warten

De jaarlijkse playbackshow, dit keer als afsluiting van het knutselseizoen, vond vrijdag 23 maart jl. plaats in Warten.

De jeugdsoos organiseert dit gebeuren reeds een flink aantal jaren en met veel plezier.

De kinderen die meededen hadden vele uurtjes met veel lol geoefend. De resultaten van het voorbereiden werden zeer zeker gezien door de jury en het publiek, dat bestond uit jeugd, ouders, pakes, beppes, andere familieleden en belangstellenden.  De avond werd aan elkaar gepraat door Antje Castelein. De jury, bestaande uit Nicole de Boer, Sjieuwke Span en Jan Melein,  mocht de zware taak uitvoeren om de prijzen toe te kennen aan de winnaars. In elke groep was een tweede en eerste prijs te behalen en zoals altijd kreeg iedereen een medaille en wat lekkers.

De uitvoerende acts waren van Maggie Lindemann tot aan Ronnie Flex en Maan en van Ajr tot  Louis Tomblinson zeer wisselend.  Het bestuur van de jeugdsoos voor de oudere jeugd deed nog een special act en tijdens dit optreden trok de jury zich terug om een keuze te maken.

De jury was het er unaniem over eens dat er allemaal winnaars meededen deze avond, maar er kon er maar één de beste zijn. In groep 1 was de tweede prijs voor het duo Jasmijn en Ylse, die het nummer Weak van AJR nadeden.  De eerste prijs was voor Pharell Williams met het nummer Happy. Dit werd opgevoerd door Marit en Sinne.

In de tweede groep was de tweede prijs voor Pink; 'What about us' werd geïmiteerd door Floor. De jury vond dat ze het met gevoel overbracht. De eerste prijs ging naar Maan en Ronnie Flex met het nummer 'Bijf bij mij'; Lieke en Anke waren de uitvoerende meiden en deden het hemels volgens de jury.


Auteur

Henk Albers Redacteur