Ruurd Wiersma Experience geheel uitverkocht

De Ruurd Wiersma Experience gaat in mei van start. In totaal vindt deze theaterbeleving achttien keer plaats.

Inmiddels zijn alle voorstellingen uitverkocht. 

Of er meer voorstellingen worden ingepland is nog niet duidelijk. ,,Met de projectgroep gaan we kijken of dat haalbaar is,” aldus een trotse Henk Dotinga. ,,Van verschillende spelers hebben we te horen gekregen dat er in elk geval vraag naar is. Zij worden nu al benaderd door belangstellenden die achter het net visten.” 

De Ruurd Wiersma Experience is een kleinschalige theatervoorstelling (twintig kaarten per middag) en is geschreven door Hans Brans. Karin Idzenga is de regisseur. De Ruurd Wiersma Experience vindt plaats van 25 mei tot en met 9 september. De bezoekers varen van Aldtsjerk naar Burdaard, de route die Ruurd Wiersma als melkvaarder zo vaak aflegde. Onderweg nemen acteurs de bezoekers mee in het leven van de naïeve kunstschilder. Een dominee, een kunstkenner, een buurvrouw, allemaal vertellen ze iets over deze bijzondere eenling. Al varende ontdekt men de man achter de schilder.

Meer informatie op: ruurdwiersma.nl/ruurd-wiersma-experience


Auteur

Henk Albers Redacteur