Kerstsprokkelfair in sfeer Anton Pieck bij De Vertakking in Ryptsjerk

RYPTSJERK

De Kerstsprokkelfair bij De Vertakking neemt u van 23 tot en met 26 november weer mee naar de negentiende eeuw. De fair staat bekend om zijn nostalgische Anton Pieck-stijl die zo past bij de warme wintermaanden.

Op de geheel overdekte en verwarmde fair vindt u standhouders met bijzondere (kerst)woondecoratie, brocante, trendy dameskleding, sieraden, bloemarrangementen en unieke cadeaus voor de decembermaand. Inspiratie kunt u opdoen tijdens de kookdemonstratie van Edwin Bokkers en bloemschikdemonstraties van floral designer Geertje Stienstra en meesterbinder Reina Visser. Verder kunt u met een hapje en drankje genieten van modeshows, live muziek van Grytz & Grize en Gjalt & Paul en theater van de Koningin van Pieterburen. De aftrap voor de feestelijke decembermaand begint bij de Kerstsprokkelfair. Elke dag open vanaf 11.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vertakkingevenementen.nl.

Auteur

Redactie