Nationale en internationale bedrijven bij Stenden Hotel Management School

LEEUWARDEN

Stenden Hotel Management School ontvangt donderdag 2 november ruim veertig nationale en internationale horecabedrijven op de Industry Fair: de grootste stagebeurs van Nederland voor hotelschoolstudenten.

Leeuwarden als centrum van internationale bedrijvigheid Tijdens de fair presenteren bedrijven als Hilton Worldwide, Marriott Starwood, Intercontinental USA, Holland America Line, maar ook Hampshire en Apollo Hotels zich aan meer dan negenhonderd studenten van de hotelschool. Zij zijn op zoek naar de meest geschikte student voor de tien maanden eindstages die zij aanbieden. Omdat de stage het laatste jaar van de Hotel Management studie is, willen veel bedrijven deze aanpakkers daarna graag behouden voor hun organisatie. De inmiddels ruim 12.000 alumni van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden zijn dan ook in alle uithoeken van de wereld te vinden. Verbinding het met bedrijfsleven Deze zesde editie van de Industry Fair wordt dit schooljaar vanwege de grote aanvraag vanuit het bedrijfsleven maar liefst twee keer georganiseerd. Ook in maart ontvangt Stenden Hotel Management School weer veertig bedrijven. Door de directe interactie verbindt de hotelschool haar studenten met het bedrijfsleven en wordt inspiratie gegeven voor hun toekomstige carrière.

Auteur

Redactie