Intersport Luxen beste winkelketen van Nederland in categorie sport

LEEUWARDEN

Intersport is door de consument verkozen tot ‘de beste winkelketen van Nederland in de categorie sport 2017-2018’.

,.Een waardering en beloning op een moment van de reis die we circa zes jaren geleden zijn begonnen, om de formule Intersport en onze Intersport Luxen winkel in het centrum van Leeuwarden naar een betere positionering te krijgen, en als kwalitatieve en innovatieve sportwinkel bekend te laten zijn. Deze reis is nog maar net gestart, voor de komende periode en jaren staan er nog een groot aantal ontwikkelingen in de sportretail op ons te wachten, waarbij wij altijd voorop willen lopen. De winnaarsmentaliteit moet je in het bloed zitten om op dit moment succesvol te zijn met een winkel, je moet altijd de beste willen zijn”, zegt Gerrit Jan Faber van Intersport Luxen lachend.

Auteur

Redactie