Informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk bij Sensoor

Leeuwarden

Belangstellenden kunnen maandag 18 september van 15.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst bijwonen over het vrijwilligerswerk van Sensoor.

Sensoor is een anonieme telefoon- en chatdienst - voor een gesprek van mens tot mens - en is dag en nacht bereikbaar. Sensoor biedt intensief, verrijkend en zinvol vrijwilligerswerk. Dat is hoe de meeste vrijwilligers hun werk ervaren. Het geeft veel voldoening om iets voor een ander te kunnen betekenen. Wat minstens zo belangrijk is, is dat je door het vrijwilligerswerk zelf veel kunt leren. Voor je aan de slag gaat, krijg je een training. Gedurende het opleidingstraject zijn er een paar momenten waarop we samen bekijken of het werk en de organisatie echt bij je passen. Na het afsluiten van de training ga je zelfstandig aan de slag . Ook daarna krijg je trainingen en persoonlijke begeleiding. Omdat we met de trainingen stevig investeren in onze vrijwilligers, streven we in principe naar een langdurige relatie met de vrijwilliger van liefst meerdere jaren. Opgave voor de bijeenkomst kan via leeuwarden@sensoor.nl of telefonisch op maandag, dinsdag of donderdag tussen 8.30 en 14.00 uur

Auteur

Redactie