Oud-profs organiseren voor zevende keer op rij voetbalkamp op Ameland

Leeuwarden

Er worden tegenwoordig veel voetbalkampen gehouden, maar er is er maar één die al zeven jaar lang blijft groeien. Het Voetbalvakantiekamp, georganiseerd door oud-profs René van Rijswijk, Jan Bruin en Rob Kleefman, strijkt ook dit jaar neer op Ameland en heeft al bijna het maximum aantal deelnemers bereikt.  

Dat is geen toeval, weet ook Jan Bruin. ,,Het plezier van de kinderen staat bij ons altijd voorop. De sfeer is elk jaar fantastisch en Ameland is natuurlijk een perfecte locatie voor een voetbalvakantiekamp. Niet alleen de kinderen kijken er naar uit, voor ons als begeleiding en organisatie is het eveneens een feest om te mogen doen.” Heugelijk nieuws dit jaar is dat het Voetbalvakantiekamp een tweetal sponsoren aan zich heeft weten te binden voor de komende drie jaar. Technion Adviseurs is sponsor van het eerste uur en is vanaf deze zomer als hoofdsponsor te zien op de voorkant van de shirts. Spin-Off Nederland heeft zich als nieuwe sponsor verbonden aan het kamp en prijkt met haar logo op de broekjes. Bruin: ,,Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en dat het voor langere tijd is zegt iets over het vertrouwen en de warme band die we met onze partners hebben.” Het Voetbalvakantiekamp wordt georganiseerd voor voetbalgekke jongens en meisjes tussen de zeven en zestien jaar. Deelnemers kunnen een week verwachten vol met voetbal, leuke activiteiten en een hoop nieuwe vrienden. Door de samenwerking met SC Amelandia en SC Cambuur zijn de faciliteiten en trainingen wederom op topniveau. Ook staat dit jaar de persdag weer op het programma, waar steevast twee spelers van SC Cambuur bij aanwezig zijn. Het kamp wordt gehouden in de weken 30 en 31. Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je hier terecht: www.voetbalvakantiekamp.nl. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Auteur

Redactie