Van de Streek en Hoefdraad terug in basis Cambuur

LEEUWARDEN

SC Cambuur speelt vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

De Leeuwarders moesten eerder dit seizoen (14 oktober 2016, red.) een 3-1 nederlaag slikken in Brabant. Die verliespartij betekende een dag later het einde van het dienstverband van zowel trainer Rob Maas als technisch directeur Henry van der Vegt. Maas vergaarde in 10 competitieduels slechts 11 punten. Onder het huidige bewind behaalde Cambuur in 18 duels liefst 38 punten. Inzetbaarheid spelers Jergé Hoefdraad kampte tot voor kort met een teenblessure, maar is weer van de partij. Ook Farshad Noor (ontsteking aan knie, red.) kan weer minuten maken. De al langere tijd geblesseerde Danny Bakker (hamstring), Ricardo Kip (kuitbeen) en Tyrone Conraad (kuit) zijn niet van de partij. De vermoedelijke opstelling Zeinstra, Van Deelen, El Baad, Schilder, Peersman, Bakker, Van de Streek, Monteiro, Tissoudali, Barto, Hoefdraad Arbitrage Het duel (aftrap 20.00 uur) staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Auteur

Redactie