Leeuwarden's Got Talent 2017 | Fotoverslag

LEEUWARDEN

De negende editie van Leeuwarden’s Got Talent vond op zondag 26 februari van 11.30 tot 17.00 uur plaats in sporthal Kalverdijkje.

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar konden hier hun talenten bij de diverse workshops ontdekken. De jeugd kon onder meer meedoen aan zang, dans, sport maar ook sociaal culturele activiteiten zoals knutselen, sminken, bloemschikken, circus etc. Gymnastiekvereniging V & K, Tensho Karate Do en dansgroep URBANRAW gaven demonstraties. De workshops werden verzorgd door: Pallas' 08 en Sports-Connect (korfbal en boogschieten), Leeuwarder Badminton Club, Tensho Karate Do, Stichting KWIL (schilderen, schminken, bloemschikken, Fietsband sieraden en knutselen), Gerry van Ingen (Lotus), Grupo Balanca (Capoëra), Jeen Roskam (Lego Bouwen), Multi Culturele dansgroep de Kampioenen. Naast het volgen van de workshops konden de kinderen ook op professionele wijze op een podium met geluid en licht hun act opvoeren. Dit werd allemaal gadegeslagen door een groot publiek en jury. Bij de categorie 5 tot en met 9 jaar waren Elvy en Esmee met het zangnummer Fancy de beste. Bij de categorie 10 tot en met 14 waren dat Yasmine en Cassandra met hun dansact. De organisatie sprak van een zeer geslaagde Talentendag en gaf te kennen dat het 10-jarig jubileum in 2018 groots gevierd zal gaan worden. Meer informatie via info@kwil.nl Foto's: Humphrey Paap

Auteur

Redactie