Kort politienieuws Leeuwarden | 3 januari 2017

Leeuwarden

Kort politienieuws uit Leeuwarden en omgeving van dinsdag 3 januari.

Een inbreker heeft tussen donderdag 10.00 uur en dinsdag 09.15 uur een woning op het Molenpad weten binnen te komen via de voordeur. Hij wist het slot open te maken door te 'flipperen'. +++ Het personeel op station Leeuwarden is dinsdag om 16.45 uur bedreigd door een 30-jarige verwarde man. Hij probeerde hen ook te slaan. De man kon later worden aangehouden in de bibliotheek op het Beursplein. +++ Een 24-jarige bewoner van de Valeriusstraat zorgde dinsdag om 02.10 uur voor geluidsoverlast. Hij kreeg hiervoor een waarschuwing. +++ Een 27-jarige man uit Leeuwarden is dinsdag om 11.35 uur op De Kei aangehouden omdat hij een huisverbod overtreed.

Auteur

Redactie Digitaal