Pontjesroute 'De 8 van Grou' in Washington Post

GROU/WASHINGTON

De kans is groot dat de pontjesroute 'De 8 van Grou' volgend jaar veel gefietst zal worden door toeristen uit de Verenigde Staten.

Afgelopen zondag stond de pontjesroute namelijk in de reisbijlage van de Washington Post. Journalist Diane Daniel fietste deze zomer de pontjesroute De 8 van Grou en schreef voor de Washington Post een prachtig artikel over de pontjes en bezienswaardigheden aan de route door Nationaal Park De Alde Feanen. 'Wil je een dropje?' asked the cheerful captain’s assistant as we crossed the Princess Margaret Canal, an inland Dutch waterway that carries both recreational boats and freight barges.  Het artikel is online te lezen via  www.washingtonpost.com/…/ea0ce9ba-8b23-11e6-875e-2c…  of via de website van Diane Daniel www.bydianedaniel.com.

Auteur

Redactie