Voorstelling over vrouwenverslinder in Suwâld

Suwâld

Kom Mar Op! speelt op 12, 13, 19, 21, 26 en 27 februari de nieuwe productie 'De Bolle fan Suwâld'. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, op zondag 21 februari om 15.00 uur, en vinden plaats in dorpshuis de Suderfinne in Suwâld.

‘De Bolle fan Suwâld’ gaat niet over een echte stier, maar over de escapades van Ate, een vrouwenverslinder. Het stuk speelt zich af op twee podia. Aan de ene kant van de zaal is de vrijgezellenwoning van Ate te vinden en aan de andere kant de woning van Teade en Fokje en de kinderen. Gaandeweg het toneelstuk wordt de relatie tussen de twee gezinnen en alle vrouwen van Ate duidelijk. Verliest de stier zijn wilde haren of staat hij zijn mannetje? Het toneelstuk is geschreven en geregisseerd door Sander Kalsbeek. Kaarten zijn te reserveren via www.kommarop.frl of 0511-432355.

Auteur

Redactie