Activiteiten in Scooter'S

Leeuwarden

In muziekcafé Scooter'S zijn de komende week diverse activteiten.

Woensdag  3 februari is er de Mr Bright Quiz Night. Acht rondes met vragen, muziekfragmenten en foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Eén van de hoogtepunten van iedere Quiz Night is de audio ronde. Hierin worden de spelers getest op hun muzikale kennis van hits uit de afgelopen 40 jaar. Aanvang 20.00 uur. Meespelen: 2.50 euro. Donderdag 4 februari  een karaoke avond. Entree is gratis. Vrijdag  5 februari een optreden van het Prince Project door Erwin Dorius & friends.  Aanvang 22.30 uur gratis toegang. Zaterdag 6 februari  treedt de band Scoville op. Het repertoire bestaat uit Rock, Hardrock, NuRock , Poprock, 80´s rock, Southern Rock  en Classic rock. Aanvang 22.30 uur. toegang is gratis. Op dinsdag 9 februari de 11e Tuesdays night Music  Club : jamsessie/ open podium. Deze avond kan er weer muziek worden gemaakt op de open sessie, de basisband is aanwezig ter ondersteuning en om de avond te openen. Basisband van de sessie  bestaat uit Ruben Mulder op toetsen, gitaar Peter Krako en op drums Sietse Huisman, en op bas gitaar Wietze v.d. Meer. Aanvang 20. 00 uur tot middernacht  gratis toegang                

Auteur

Cindy Houwen